A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

До Дня памяті, примирення та Перемоги у Феодосіївській громаді пройшов велопробіг

Дата: 09.05.2021 10:43
Кількість переглядів: 45

7 травня у Феодосіівській громаді пройшов велопробіг, приурочений до Дня пам’яті та примирення і 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Учасники пробігу подолали понад 12 км селами Круглик, Кременище та Ходосівка ( ДОТ 152, ДОТ 131, ДОТ 127).

У заході взяли участь близько 50 учасників. Серед них активну участь приймали учні та вчителі Іванковичівського НВК, Лісниківськоі ЗОШ І-ІІІ ст., Ходосівськоі ЗОШ І-ІІІ ст. Та Хотівського академічного ліцею, а

також секретар сільської ради Анатолій Походня, депутати Микола Неруш, Володимир Осадчий та члени виконавчого комітету Тарас Євсюков та любителі велоспорту громади.

Кожен з учасників при реєстрації отримав мак, символ пам’яті жертв війни.

У ході велопробігу учасники мали змогу відвідати комплекси фортифікаційних споруд лінії оборони міста Києва та ознайомитися з їх історією.

«Ми маємо пам’ятати нашу історію аби в подальшому не допускати подібних трагічних сторінок історії» - наголосив сільський голова Микола Пянчук, підбиваючи підсумки велопробігу.

Безпеку руху під час велопробігу забезпечували працівники Васильківського відділеня поліції, а професійну медичну допомогу надавали працівники Васильківського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Дякуємо всім учасникам заходу. Сподіваємося, що він стане традиційним у нашій громаді


« повернутися

Вхід для адміністратора