A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Феодосіївській громаді

Дата: 10.05.2021 10:55
Кількість переглядів: 48

 

8 та 9 травня на території Феодосіївської громади відбулися заходи, присвячені до Дня пам’яті, примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ці дні символізують не тріумф переможців над переможеними, а повинні бути нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням у недопущенні збройного конфлікту.

«Ми маємо розуміти цінність миру та значимість загублених життів у воєнні роки. Тому щороку 8 та 9 травня згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, низько вклоняємося та вшановуємо ветеранів та дітей війни, які на своїх плечах винесли тягар того часу, а у повоєнні роки підняли країну з руїн.» - зазначив Микола Неруш, начальник відділу гуманітарного розвитку Феодосіївської громади.

Навчальні заклади нашої громади теж долучилися до заходів з відзначення Дня пам’яті, примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Разом із вчителями та вихователями вони приймали участь у велопробізі, у покладанні квітів та створювали відеоролики, де дякували за перемогу та висловлювали шану героям.

Дякуємо діткам, педагогічним колективам та батькам!

Пам’ятаємо! Перемагаємо!


« повернутися

Вхід для адміністратора