A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Фестиваль “Зірковий шлях” в Іванковичах відкрив двері для учасників 

Дата: 15.02.2023 17:13
Кількість переглядів: 15

14 лютого, в День всіх закоханих, у селі Іванковичі ми нарешті змогли провести відкритий вокальний фестиваль «Зірковий шлях». До того, через масовані обстріли, нам   доводилося двічі переносити захід!

 

Відкритий вокальний Фестиваль “Зірковий шлях” уже декілька років поспіль організовує “Іванковичівська школа мистецтв” під керівництвом директора, режисера й талановитого ведучого Дмитра Костильова.

 

«Я вірю, що з нашого фестивалю “Зірковий шлях” розпочнеться кар’єра великих зірок сцени. Нам всім треба робити максимум зараз, аби, незважаючи на все, підростаюче покоління мало змогу культурно розвиватися. Скоро Перемога і ми маємо бути готові до нового, прекрасного життя!» - зазначив Дмитро Костильов.

 Не злякала нас повітряна тривога, яка затримала початок фестивалю на годину.

На сцені  виступило близько 30 дітей з Іванковичівської, Васильківської, Глевахівської та Калинівської дитячих шкіл мистецтв та “Центру культури та мистецтв Феодосіївської громади”. Для деяких конкурсантів виступ на нашій сцені став дебютним.

Для неповторних талантів і неповторна голова журі:  Галина Голубєва - видатна викладачка естрадного вокалу, завідувач кафедри Київської академії естрадного та циркового мистецтва. Її творча робота не залишилась непоміченою у відомих проєктах “Голос країни” та “Х-фактор”, а тепер і у “Зірковому шляху”.

Серед членів журі Роман Болдузєв, естрадний співак,  викладач Київської муніципальної Академії естрадного та циркового мистецтва.        

Також до складу журі входили: голова Феодосіївської громади Микола Пянчук, керівник відділу гуманітарного розвитку сільської ради Микола Неруш, завідувач сектору культури та туризму  відділу - Юлія Білоусенко та й сам організатор директор “Іванковичівська школа мистецтв” - Дмитро Костильов.

 

“Для мене дуже приємно, що що сьогодні ми маємо змогу проводити подібного роду заходи. Не дивлячись на реалії війни ми маємо робити все для розвитку наших дітей” - наголосив під час відкриття голова Феодосіївської громади Микола Пянчук.

 

Всі діти отримали грамоти, викладачі – подяки. 9 дітей різних вікових категорій отримали кубки, а двом учасницям Галина Голубєва зробила спецпропозиціії: Валерії Ліхолєтовій підібрати репертуар для вступу до музичного ВУЗу та Олені Красовській зробити авторський запис музичного супроводу пісень.

 

На творчому святі панувала надзвичайна атмосфера, яку вловив чудовий фотограф Павло Бутурлімов. 

Фото за посиланням: https://pavelbuturlimov.passgallery.com/-zir/gallery

Оргкомітет фестивалю висловлює слова подяки за допомогу у організації та проведенні фестивалю волонтерці та громадській діячці Руслані Тулуповій, завдяки якій ми змогли подарувати шматочок мирного життя творчим і талановитим вокалистам.

У найближчих планах організаторів – театральний фестиваль «Театральні вітрила» та традиційний спецпроєкт «Класика в саду».

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора