A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

#Про_своїх - Анна Мироненко - майбутня чемпіонка Олімпійських Ігор

Дата: 15.03.2023 10:06
Кількість переглядів: 128

Стрибки у воду - це олімпійський водний вид спорту, їх можна сміливо віднести до видовищного спорту, адже завжди приємно спостерігати за сміливими, красиво складеними спортсменами, які ефектно стрибають із величезної висоти, проробляючи в повітрі запаморочливі трюки. Завдання спортсмена полягає у виконанні акробатичних елементів у стрибку з вежі або трампліну у воду. Важливо не тільки якісно виконати акробатичні елементи, а й увійти у воду.

Журналістка Хотівського академічного ліцею побувала у 6-А класі, де навчається Мироненко Анна - спортсменка зі стрибків у воду. Вона люб’язно розповіла про своє захоплення:

        

Ж:коли ти почала займатися та як це було?

Анна: «Я почала займатися у 2017 році. Спочатку ходила на плавання,а потім у нас почали викладати стрибки у воду. Мені запропонували спробувати,що я і зробила,і закохалася в цей вид спорту - розповіла Аня,- я намагалася поєднувати тренування,але згодом зрозуміла,що стрибки - це справді те,чим я хочу займатися».

 

Анна розповіла,що на початку було важко,особливо вчити різновиди стрибків та відпрацьовувати їх. На зараз найвищою дистанцією стрибків для дівчини є 5 метрів. Першу нагороду - бронзу,юна спортсменка отримала у 2020 році на чемпіонаті Києву серед дівчат 9-10 років.

Ж:Що надихає тебе продовжувати займатися цим видом спорту?

Анна: «Я дуже хочу отримати майстра спорту та потрапити на Олімпійські ігри»

Ж: який твій найяскравіший спогад пов’язаний з цим захопленням ?

Анна: «Напевне коли отримала кандидата майстра спорту»,- розповідає Аня з посмішкою на обличчі.

Ця дівчинка надихає та захоплює щирістю та любов‘ю до свого заняття. Ми бажаємо їй успіхів та нових звершень, і віримо,що одного дня почуємо про її призове місце на Олімпійських Іграх.

 

Ірина Буцик, журналістка Хотівського академічного ліцею


« повернутися

Вхід для адміністратора