A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Зустріч учнів Феодосіївської громади з психотерапевтом Каріною Потіхою

Дата: 05.12.2023 12:11
Кількість переглядів: 12

 

У п'ятницю 01.12.2023 відбулася зустріч із психотерапевтом Каріною Потіхою та учнями 9-11 класів Феодосіївської громади. Тема зустрічі - «Як впоратися із переживаннями тут і зараз?».

Наше суспільство проходить дуже складні часи, і це не може не відображатися на нашому психологічному стані. Якщо складно дорослим, можна лише уявити, наскільки непросто підліткам. На додачу до війни, вони переживають власні внутрішні кризи та революціі‌, зумовлені і‌х віком. Це вік, у якому людина намагається віднайти свою ідентичність, здобути незалежність і саме тому не завжди звертається по допомогу.

На лекційній частині говорили про психологічний стан та практичні інструменти для його балансування; як війна впливає на нашу психіку; які почуття вона викликає та як ці почуття затримуються в нашому тілі, впливаючи на фізичне самопочуття та здоровʼя; почули про необхідність комунікувати своі‌ переживання і як це зробити, якщо поруч немає того, кому довіряєш. Після практичної частини бажаючі змогли поставити свої запитання.

За відгуками присутніх: усе пройшло успішно. Учням було цікаво слухати, а також винесли для себе багато корисної інформації. 
І що особливо радує - завдяки цій зустрічі з'явилися нові знайомства серед одноліток. 


« повернутися

Вхід для адміністратора