A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Турнір з шахів пам'яті Віктора Рубана

Дата: 01.01.2024 08:07
Кількість переглядів: 10

 Практично в останні дні 2023 року в нашій громаді проведено останнє у 2023 році спортивне змагання. Це турнір з шахів пам'яті нашого земляка, мешканця села Лісники, відомого місцевого активіста Віктора Рубана, який загинув захищаючи нашу державу. Турнір гостинно зустрів Лісниківський ліцей ім. Михайла Грушевського, 18 шахівстів виборювали призи в двох категоріях, як серед дорослих та дітей. Перед початком в холі другого поверху серед музейних експонатів, часів Другої Світової та Російсько-Української війн, відбулося його відкриття. Дякуємо сім'ї Віктора Рубана, його дружині  Ірині, дітям, онуку та друзям, які взяли участь як у відкритті так і самих змаганнях.

Привітав учасників змагань виконуючий обов'язки голови Феодосіївської сільської ради, секретар ради Ігор Москаленко, директор ліцею, депутат сільської ради Володимир Осадчий.

За підсумками зіграних турів місця розділилися наступним чином. Серед дорослих перемогу виборов  Віталій Саханда, а його син  Владислав став бронзовим призером змагань. Приємно бачити серед призерів найстаршого учасника, турніру Дмитра Кушнірова, батька дружини Віктора Рубана, пані Ірини. Серед дітей переможцем став учень Іванковичівського ліцею Давид Констянтинов, друге та третє місце вибороли Іван Чорномаз та Влад Капітанський.

Варто відзначити активну діяльність великого шанувальника шахів, головного суддю турніру Дмитра Мазура по популяризації шахового мистецтва в нашій громаді, яке стає все більш популярним серед дітей та дорослих. Запрошуємо  мешканців громади активно долучатися до усіх спортивних подій.

Успішного Нового року!                                                                                                           


« повернутися

Вхід для адміністратора