A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Про набір учасниць на проєкт “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку”

Дата: 17.01.2024 13:07
Кількість переглядів: 10

Шановні жінки Київщини та Житомирщини!

Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» радий анонсувати проєкт “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку” - це ініціатива Міжнародної організації праці (МОП), що спрямована на підтримку та розширення можливостей жінок вийти на ринок праці в Україні.

Відповідно до Проєкту Закону 8030 "Про дошкільну освіту", що готується до другого читання, та який визнає домашні дитячі садки ключовою формою догляду за дітьми, цей проєкт має на меті пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробку рекомендацій для подальшого поширення кращих практик.

До участі запрошуються жінки віком від 18 до 54 років, що мешкають у Київській та Житомирській областях, та які готові до створення власного дитячого садочка на дому. Ключовим критерієм при відборі учасниць є готовність взаємодіяти з дітьми раннього віку надаючи їм догляд й розвиток, створюючи умови для безпечного, емоційно комфортного, розвиваючого середовища.

Аби долучитись потрібно заповнити гугл-форму за посиланням https://forms.gle/fWG5jZ7Y7aYJK3WP9. Під час реєстрації поділіться своєю мотивацією, досвідом і планами щодо сприяння цілям проєкту. Заявки приймаються до 28 січня 2024 року.

Після відбору 30 найвмотивованіших учасниць пройдуть спеціально розроблену навчальну програму з підприємництва та створення послуг догляду та розвитку дітей раннього віку на дому. Головна мета проєкту - не лише забезпечити вас необхідними навичками та знаннями, але й допомогти з втіленням у життя найкращих бізнес-планів учасниць надавши фінансову підтримку. Тож після навчання на основі конкурсу бізнес-планів п’ять учасниць отримають фінансову підтримку в гривневому еквіваленті (до 5000 дол. США) кожен.

Для будь-яких запитань та роз'яснень, будь ласка, звертайтеся за електронною адресоюhomebased.ececservices@gmail.com.

Ми запрошуємо жінок, які мають власних дітей або онуків, мають час і відчувають здатність підтримати інших жінок і маленьких дітей у своїй громаді! Не пропустіть цю унікальну можливість стати каталізатором змін! Зареєструйтесь зараз та реалізуйте свій потенціал як підприємця в сфері послуг догляду і розвитку дітей раннього віку.

Навчання і конкурс грантів проводяться в межах проєкту “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку” за ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) та впроваджується Всеукраїнським фондом «Крок за кроком».


« повернутися

Вхід для адміністратора