A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Спортивний турнір  "Фестиваль волейболу" серед дівчат старшого шкільного віку

Дата: 29.01.2024 11:31
Кількість переглядів: 3

Виконавчим  комітетом  Феодосіївської сільської ради  затверджено  План спортивно-масових заходів на 2024 рік. Даний документ був розроблений відділом гуманітарного розвитку спільно з активістами спорту нашої громади.  

На виконання  затвердженого плану  27 січня 2024 року спортивний турнір  "Фестиваль волейболу"  серед дівчат старшого шкільного віку. До Хотівського академічного ліцею ім. Левка Лук'яненка завітали команди з селища Бородянки, міста Боярки, села Демидова, села Гатного та дві команди, які представляли Феодосіївську громаду  з Хотівського та Іванковичівського ліцеїв.

Приємно було спостерігати за безкомпромисною боротьбою, яка точилася в кожній грі та досить високим рівнем підготовки юних спортсменів. Фінальний матч звів команди міста Боярки та селища Бородянки. Перемогу здобула команда з міста Боярки. У грі за третє місце господарі турніру  поступилися в упертій боротьбі нашим сусідам з села Гатного.

Переможці та призери отримали пам'ятні кубки, медалі та солодкі призи. Усіх учасників привітала депутат Феодосіївської сільської ради Наталія Мандзяк. Дякуємо  вчителю фізичного виховання Хотівського ліцею ім. Левка Лук'яненка Володимиру Ткаченку за пропозицію  провести Фестиваль та його організацію.

Вирішили щороку  проводити подібний турнір.


« повернутися

Вхід для адміністратора