A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Друга річниця повномасштабного вторгнення та 10-річчя російської агресії

Дата: 24.02.2024 09:35
Кількість переглядів: 5

ЛЮДИ…
Люди з бетону.
Люди зі сталі.
Звичайні люди.
Звичайні ГЕРОЇ.
Серед нас.
З нами в строю.
Дякую вам.
Пишаюся вами.
Це завдяки вам ми ВИСТОЯЛИ.
Завдяки вам ПЕРЕМОЖЕМО.

Сьогодні той самий день коли весь Київ проснувся від вибухів о 5 ранку. І незважаючи на 10 років воєнної агресії росії проти України, справжня війна для багатьох із нас почалась саме 24 лютого 2022 року.

Перша повітряна тривога у столиці пролунала о 7:12 ранку. З тих пір вона стала частиною нашого буденного життя. Всі ми пам'ятаємо вертолітний десант на Гостомель, колони ворожої техніки довжиною в кілометри, звірства в Бучі, Ірпені та багатьох інших населених пунктах по Україні. Саме тоді багато хто з нас вперше почув як літають ворожі ракети, постріли із танків, вибухи градів та мін. 

Це жахливий досвід, який на жаль викарбувався у нашій пам'яті навічно. Біль від втрати близької людини, страх перед невизначеним майбутнім та багато інших турбот, що привнесла із собою ця війна у наше з вами життя. Проте нас це не зломило. 

Ми, як українці, стали по-справжньому сильним народом, що у найтемніші часи нашої історії несе вогонь добра у цей несправедливий світ. Тому дякуємо усім, хто захищає Україну.

І як казав Тарас Шевченко: 

Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!


« повернутися

Вхід для адміністратора