A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Засідання міжмуніципального проекту "Відкритий освітній простір"

Дата: 28.03.2024 16:43
Кількість переглядів: 6

Весняні канікули добігають свого завершення. Існує дискусія чи варто проводити певні активності під час канікул, можливо варто дати перепочинок або провести зустріч в невимушеному стилі. Мабуть ми не дійдемо до думки, яка задовольнить усіх.

Чим цікавими були канікулярні дні в нашій громаді. Крім поточних шкільних справ наші колеги взяли участь в спільному засіданні міжмуніципального проекту "Відкритий освітній простір". На нашу думку він цікавий тим, що педагогічні та учнівські колективи трьох громад, а саме Гатнянської, Чабанської та Феодосіївської час від часу проводять спільні професійні зустрічі та дискусії щодо освітянських справ не тільки на рівні громад, а також питання, які дискутуються на  загальнодержавному рівні.

Остання така зустріч проходила в Юрівському ліцеї Гатнянської  сільської ради 27 березня 2024 року. Перед початком роботи усі учасники, серед яких керівники органів управління освітою зазначених громад, директори закладів, їх  заступники, вчителі, представники психологічної та бухгалтерської служб, а також заступник директора Департаменту освіти і науки Київської обласної адміністрації Людмила Кибенко, висадили в рамках акції "Посади Дерево Героїв" плодове дерево, яке символізує життєдайність нашого проекту.

Після цього  в чудовому залі, який слугує місцем перебування учасників навчального процесу під час повітряних тривог, відбулася жива, зацікавлена розмова з питань реформування освітньої галузі та створення ліцеїв на базі існуючих закладів,  як працює заклад в умовах фінансової автономії, які актуальні завдання стоять перед освітніми закладами щодо реалізації напрямків національно-патріотичного  виховання в умовах воєнного стану та проблеми, які виникають при переході на ведення документації в електронному вигляді.

За наслідками обговорення та з урахуванням усіх пропозицій та зауважень підготовлено перелік питань, які після  редагування будуть надіслані до освітянських органів.

Щиро дякуємо господарям зустрічі в особі Людмили Олійник та Анатолія Ловягіна за гарну  організацію наради.

До нових зустрічей!


« повернутися

Вхід для адміністратора