A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Другий Інтелектуальний турнір учнівської молоді "Відкритий освітній простір"

Дата: 29.03.2024 16:48
Кількість переглядів: 6

Величезне "Дякуємо!" виблискує у наших серцях! У цей весняний день, 28 березня, Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук'яненка став сценою неймовірних змагань та творчого вогню! У другому інтелектуальному турнірі учнівської молоді, що відбувся в рамках проєкту "Відкритий освітній простір", наш заклад відчинив свої двері для талановитої молоді з п'яти шкіл. Учасники з чотирьох шкіл Феодосіївської громади, разом з учнями з Юрівського ліцею та Новосільківського академічного ліцею "Ерудит", створили неймовірну атмосферу змагань та дружби.

Серед розмаїття талантів та неймовірних виступів, прівітаємо з перемогою команду учнів Юрівського ліцею, а також команду учнів Хотівського ліцею імені Левка Лук'яненка яка зайняла друге місце та команду учнів ОЗ "Ходосівський ліцей" які зайняли третє місця.

Не лише знання, а й мистецтво та талант заходили на сцену! Ансамбль-студія «KidsDance» ЦКМ с. Ходосівка, вокальні колективи Хотівського центру культури і школи мистецтв с. Іванковичі вразили нас своєю майстерністю та енергією! Особлива подяка колективам та їхнім керівникам – Анні Мироненко, Ірині Адаменко і Олесі Голуб – за незабутні виступи та моменти радості!

Вітаємо всіх учасників з благородними досягненнями та висловлюємо вдячність за неперевершену атмосферу дружби та взаєморозуміння!

Пишаємося нашими розумниками, дякуємо їм та їхнім наставникам! Від маленьких перемог рухаємося до великої Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора