A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Другий тенісний турнір " Кубок пам'яті Дмитра Токаря"

Дата: 01.04.2024 14:21
Кількість переглядів: 5

Чергові спортивні події  мали місце 30 березня 2024 року в громаді. Спортивний комплекс Хотівського академічного ліцею зустрічав учасників другого тенісного турніру "Кубок пам'яті Дмитра Токаря", нашого земляка, випускника Хотівської школи, який з 2014 року боронив нашу землю від агресивного північного сусіда.  Майже два року тому Дмитро загинів, героїчно захищаючі нашу країну.

Цьогоріч крім аматорів настільного тенісу з сіл Феодосіївської громади до змагань долучилися гравці з Києва, смт. Чабани, с. Новосілки, с. Гатне та с. Святопетрівське. На відкритті турнілу була присутня мати Дмитра Токар Віра Юріївна з онуком.  

Турнір був проведений у двох категоріях: парному та одиночному. Сім пар змагалися за перемогу. Найсильнішими стала команда села Гатне в складі П.Бобруйка там Г.Арутюняна. Друге місце за хотівчанами, Р. Федоренком  та Є.Івановим, гості зі Святопетрівського М. Давиденко та А.Дроздович  стали бронзовами призервми.

Запекла боротьба точилася в одиночному розряді. Буквально останні дві гри вирішили долю призових місць. Чемпіоном став вдруге поспіль  Анатолій Дроздович з с.Святопетрівського,  киянин  Ігор Батенко виборов друге місце, а Олександр Ткачук  с.Хотів став бронзовим призером.

Переможець та призери отримали пам'ятні кубки та медалі з рук Віри Юрівни.

Турнір підготовлений та проведений відділом гуманітарного розвитку. Запрошуємо усіх бажаючих і надалі долучатися до усіх спортивних подій  нашої громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора