A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Діяльність закладу

Арт-терапія

Якщо ви вдома і в душі щось не так — смуток, печаль, туга чи злість на себе і світ — треба терміново зайнятися самолікуванням.

15:13 08.03.2023

АРТИКУЛЯЦІЙНА ГІМНАСТИКА: БАЗОВІ ВПРАВИ, ОСНОВНІ ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ.

Основою корекції звуковимови вважається артикуляційна гімнастика. Артикуляційна гімнастика - це система вправ, яка допомагає поліпшити рухливість органів артикуляційного апарату, збільшити обсяг, силу рухів, а також виробити точність і диференціацію артикуляційних поз.

14:01 08.03.2023

Тренінг для педагогів ЗДО "Струмочок"

07.03.23 на базі КЗ Хотівський ЗДО  «Струмочок» відбувся тренінг для педагогів за матеріалами навчального курсу з основ психологічної  самодопомоги та допомоги іншим. Практичний психолог КЗ «ІРЦ» Давиденко Оксана Василівна провела тренінг, застосовуючи техніки, які можна використовувати педагогам як для самодопомоги так і для роботи з дітьми. Педагоги відпрацювали навички регуляції у разі гострої стресової реакції у дітей та у дорослих. Опанували прийоми стабілізації емоційних станів.

11:46 07.03.2023

Засідання команд супроводу дітей з особливими освітніми потребами

У Хотівському ліцеї ім. Левка Лук‘яненка 9 січня відбулись засідання команд супроводу дітей з особливими освітніми потребами, що на інклюзивній формі навчання. Вчителі, асистенти вчителів, практичні психологи, вчителі-логопеди закладу та фахівці КЗ «ІРЦ» Феодосіївськоі сільської  ради підвели підсумки навчання за 1 півріччя, похвалились успіхами, обговорили труднощі  та поставили цілі на майбутнє.

15:22 09.01.2023

Засідання "Батьківського клубу" 6 Грудня

6 Грудня відбулась чергова зустріч у «Батьківському клубі» при КЗ «ІРЦ» Феодосіївської сільської ради. Темою для спілкування була « Казка, як ресурс в інтелектуальному, емоційному, мовленнєвому та соціальному розвитку дитини».

14:06 06.12.2022

Вхід для адміністратора