A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

Освітяни Феодосіївської громади привітали Захисників з Днем Збройних сил України

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких ми можемо жити в своїй державі, працювати, навчатися і почуватися в безпеці.

16:50 06.12.2022

ПЛАТФОРМА «LABSTER» ДЛЯ ВІРТУАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ ТА ІНТЕРАКТИВНОЇ НАУКИ ВІДКРИВАЄ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ

25 листопада 2022 року Міністерство освіти і науки України та «Labster» – провідна платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки, оголосили про співпрацю.

10:30 02.12.2022

У Гвоздівській філії ОЗО «Ходосівський ЗЗСО» пройшли таматичні заходи до Дня пам’яті жертв Голодоморів

Згадувати й говорити про найтрагічніші сторінки  історії  навіть з найменшими дітьми важливо,  і є обов'язком кожного дорослого, особливо в ці складні для нашої держави часи. Головне – обрати вірну форму подачі, яка відповідає їхньому віку.

11:19 30.11.2022

В Україні стартує кампанія «16 днів проти насильства»

Кампанія «16 днів проти насильства» проводиться щорічно з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

09:28 29.11.2022

Нарада керівників гуманітарної галузі Феодосіївської громади

11 листопада в Хотівському академічному ліцеї ім. Левка Лук'яненка відбулася розширена нарада з актуальних питань діяльності закладів гуманітарної галузі громади в умовах воєнного стану за участю директорів закладів освіти та їх заступників, керівників клубних установ, відповідальних за тепловий режим установ, фахівців цивільного стану, спеціалістів ІРЦ та відділу гуманітарного розвитку.

16:25 14.11.2022

Працівники сфери культури Феодосіївської громади відвідали заклади культури деокупованих районів Київщини

На території деокупованих громад Київщини, за підтримки Київської обласної ради, управління культури КОВА, Київського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи за сприянням відділу культури Гостомельської селищної військової адміністрації 15  вересня 2022 року був  проведений Обласний семінар "Культура Київщини - об'єднані війною". Метою заходу є об’єднання та поштовх до продукування свідомості працівників галузі культури, адже культурний розвиток підживлює віру українського народу в Перемогу!

10:28 20.09.2022

Вхід для адміністратора