A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

У Феодосіївській громаді розпочався патріотичний вишкіл «Сильні та вільні»

До 30-ї річниці Незалежності України, Дня Державного Прапора України та  93-ї річниці від народження Левка Лук’яненка Феодосіївська громада відкрила Військово-патріотичний вишкіл «Сильні та вільні».

16:00 20.08.2021

У Рославичах відбувся вечір пам’яті композитора та поета Миколи Галушки

7 серпня 2021 року у селі Рославичі Феодосіївської громади відбувся вечір пам’яті талановитої людини, яка все життя присвятила мистецтву і залишила дуже багатий творчий спадок. Микола Олександрович Галушка одразу після закінчення профільного училища повернувся у рідне село і до кінця своєї трудової діяльності мав єдиний запис у трудовій книжці - завідувач клубу села Рославичі.

15:56 09.08.2021

29 ЧЕРВНЯ РОЗПОЧНЕ РОБОТУ ГАРЯЧА ЛІНІЯ ЩОДО ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2021

Для консультування з питань вступу до закладів вищої та фахової передвищої освіти та оперативного реагування на можливі факти порушення законодавства про освіту, належного контролю за проведенням вступної кампанії 2021 року в закладах вищої та фахової передвищої освіти Міністерством освіти і науки України організовано роботу консультативних телефонів.

11:22 29.06.2021

Місце, де створювалася Конституція України

З нагоди  відзначення Дня Конституції України Феодосіївський сільський голова Микола Пянчук разом з представниками громади відвідали садибу Героя України одного з батьків української Конституції Левка Григоровича Лук‘яненка, що розташована у селі Хотів. 

11:28 28.06.2021

День молоді та створення Центру молодіжних ініціатив Феодосіївської громади

Понад 30 активних молодих учасників з усіх сіл громади зібралися у селі Гвоздів біля мальовничого озера, щоб познайомитись та ознайомитись з можливостями для молоді в громаді, обговорити питання, що турбують молодь.   

22:00 27.06.2021

Вхід для адміністратора