A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

Благодійний концерт "Ліцей має таланти"

Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

15:50 01.03.2024

Спортивні змагання з футзалу присвячені пам'яті Героїв Небесної Сотні

Минулими вихідними був проведений перший Кубок Феодосіївської громади з футзалу присв'ячений пам'яті і Героїв Небесної Сотні на базі Хотівського академічного ліцею ім. Левка Лук'яненка. 8  команд, які представляли такі села громади, як Круглик, Іванковичі, Ходосівку, Хотів, змагалися за головний приз змагань. Приємно було побачити, як зростає майстерність наших спортсменів, як юних футболістів так і досвідчених.

08:54 27.02.2024

Родині загиблого воїна, Олександра Штаби, вручили державну нагороду Героя – орден "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно)

Війна завжди кровожерлива та ненаситна, на жаль, втрачаємо найкращих, але віримо, що Перемогою українського народу ми в черговий раз доведемо, що МИ – гідний народ, і ніколи не будемо у рабстві! 21 лютого 2024 року в актовій залі Хотівського академічного ліцею імені Левка Лук’яненка рідним загиблого воїна, Олександра Штаби, вручили державну нагороду Героя – орден За мужність ІІІ ступеня (посмертно). Штаба Олександр Миколайович народився 03 жовтня 1986 року у мальовничому селі Красненьке, що на Миколаївщині. В сім'ї він був 6-тою дитиною. З 1992р пішов до 1-го класу Краснянської ЗОШ, де навчався до 11 класу. З дитинства любив точні науки, рибалку і футбол. Після закінчення школи вступив до Уманського аграрного університету, де навчався на математичному факультеті. Після закінчення навчання пепеїхав до  Києва. Де і проживав довгий час. У 2012 році переїхав в жити в Гвоздів, де познайомився з своєю майбутньою дружиною Анастасією. Одружився і разом виховували двох прекрасних діток сина Миколу та донечку Кіру. В травні 2022 року вступив до лав ЗСУ. Ніс службу в 77 аеромобільній бригаді, був доброволцем, весь час хотів, щоб діти жили у вільній країні під мирним небом. Загинув, Олександр під час виконання бойового завдання 20 березня 2023 в населеному пункті Часів Яр Донецької області.

12:06 21.02.2024

Вхід для адміністратора