A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

Семінар-практикум для вихователів, вчителів-логопедів, асистентів-вихователів, педагогів, що працюють з дітьми з особливими освітніми потребами

На базі КЗ "Хотівський ЗДО "Струмочок"  19 січня 2023 року працівники Інклюзивно-ресурсного центру Феодосіївської громади провели  семінар-практикум для вихователів, вчителів-логопедів, асистентів-вихователів, педагогів, що працюють з дітьми з особливими освітніми потребами на тему:”Закономірності та умови формування мовлення у дітей дошкільного віку. Сумісна робота по подоланню мовленнєвих труднощів та зв’язного мовлення вчителя-логопеда та вихователя”                              

16:28 19.01.2024

Онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Повідомляємо про можливість проходження онлайн-курсу «Єдина Україна: становлення національної ідентичності», який спрямований на формування української національної та громадянської ідентичності, поглиблення знань із новітньої історії України та розвиток волонтерських рухів.

12:49 10.01.2024

Турнір з шахів пам'яті Віктора Рубана

 Практично в останні дні 2023 року в нашій громаді проведено останнє у 2023 році спортивне змагання. Це турнір з шахів пам'яті нашого земляка, мешканця села Лісники, відомого місцевого активіста Віктора Рубана, який загинув захищаючи нашу державу. Турнір гостинно зустрів Лісниківський ліцей ім. Михайла Грушевського, 18 шахівстів виборювали призи в двох категоріях, як серед дорослих та дітей. Перед початком в холі другого поверху серед музейних експонатів, часів Другої Світової та Російсько-Української війн, відбулося його відкриття. Дякуємо сім'ї Віктора Рубана, його дружині  Ірині, дітям, онуку та друзям, які взяли участь як у відкритті так і самих змаганнях.

08:07 01.01.2024

Вхід для адміністратора