A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

Урочистий захід в будинку культури Чабанівської територіальної громади

  Напередодні професійного свята, Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, відбувся урочистий захід, організований Департаментом культури та туризму Київської обласної військової адміністрації, на якому працівники культури громад Київщини отримали подяки та інші відзнаки. Цьогоріч на цій церемонії від Феодосіївської громади були присутні і отримали подяки від директорки Департаменту культури та туризму КОВА: - Сластьон Валентин Миколайович - керівник народного аматорського хору «Лісова пісня» клубу с. Лісники; - Терещенко Ольга Василівна - керівниця народного аматорського колективу «Гвоздівчанка» клубу с. Гвоздів; - Пономаренко Наталія Григорівна - керівниця студії українського декоративного розпису «Магія кольорів» ЦКМ с. Ходосівка. Також подяки від Департаменту культури та туризму Київської обласної військової адміністрації отримали наші чудові майстрині: - Громова Олена Петрівна, керівниця творчої майстерні Феодосіївської громади і керівниця фольклорно-етнографічного колективу «Лісовичок» клубу с. Лісники; - Дідик Лариса Григорівна, майстриня з села Хотів.

09:03 09.11.2023

Благодійний ярмарок який організували учні Лісниківського ліцею імені Михайла Грушевського на площі родини Грушевських в селі Лісники

Вчителі, учні, батьки, класні керівники, педагог організатор Лісниківського ліцею імені Михайла Грушевського організували та провели благодійний ярмарок. Учні 5-11 класів продавали власноруч виготовлені вироби та різноманітні смаколики, які приготували разом з батьками. Відвідувачами ярмарку були учні, батьки, жителі села, представники Відділу гуманітарного розвитку, працівники Феодосіївської сільської ради. Учасники та відвідувачі ярмарку отримали масу позитивних емоцій. Всі зароблені кошти від продажу (21000 грн) будуть передані на потреби ЗСУ. 

16:06 03.11.2023

Про реалізацію програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

 З урахуванням європейського вектора розвитку освіти України, стратегії реформування галузі освіти в Україні, новітніх зарубіжних і вітчизняних наукових розробок, кращих практик у галузі менеджменту освіти та професійного розвитку педагогів, керівних кадрів і навчально- допоміжного персоналу в галузі освіти керівників закладів загальної середньої освіти Феодосіївської громади приймають активну участь у  І частині навчання за очною формою 03 та 04 листопада 2023 року за освітньою програмою «Філософія, нормативно-правове забезпечення та практика Нової української школи». Другу частину навчання наші керівники закладів освіти та їх заступниники пройдуть у формі онлан за освітніми програмами за вибором: «Розвиток психологічної компетентності керівників закладів освіти».«Розвиток  здов’ябережувальної компетентності керівника закладу освіти». «Розвиток проєктувальної та інноваційної компетентностей керівників закладів освіти». «Цифровізація навчання. Стратегія цифрової трансформації закладу освіти». «Управління професійним розвитком педагога». «Формування команди для розвитку культури демократії в школі». «Організація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти» зареєструвавшить на порталі  КНЗ КОР «КРІПОПК» у розділі «Нова українська школа». 

14:54 03.11.2023

Куточок і памʼяті випускнику Іванковичівського ліцею Багреєву Євгенію Леонідовичу, який загинув захищаючи Україну

 В Іванковичівському ліцеї 30 жовтня 2023 року відбулось відкриття куточку памʼяті, випускнику закладу освіти, який загинув боронячи  Батьківщину - Багреєву Євгенію Леонідовичу.

12:35 30.10.2023

День української писемності та мови

 Українська – мова вільних, яка є однією з наших головних цінностей. 27 жовтня відзначаємо День української писемності та мови. Ця дата ще раз нагадує, що наша милозвучна та унікальна мова є і нашою зброєю. В День української писемності та мови починаючи з 2000 року проводиться найбільший україномовний флешмоб - радіодиктант національної єдності. Мета заходу — не перевірити грамотність учасників, а об'єднати українців і знавців української мови по всьому світу. Цьогорічний текст називатиметься «Дороги України», авторка Катерина Калитко. Читатиме його актор та театральний режисер Олексій Гнатковський. 

12:46 27.10.2023

Перший інтелектуальний турнір в рамкам освітнього проєкту "Відкритий освітній простір"

 "Звичай голоти бороду воїнам вперше запроповадив Олександр Македонський. Що спонукало його до цього ? "  З такого запитання розпочався перший інтелектуальний турнір в рамкам освітнього проєкту "Відкритий освітній простір" за участю команд закладів освіти Феодосіївської та Гатненської громад.  

16:25 25.10.2023

Зустіч заступників директорів ЗЗСО Феодосіївської та Гатненської громади

 На базі Хотівського академічного ліцею імені Левка Лук'яненка 25.10.2023 року відбулася зустріч заступників директорів Феодосіївської та Гатненської громади - важливий крок для нашого освітнього співтовариства. На цій зустрічі обговорювалися основні напрямки роботи, проблеми, з якими стикаються наші вчителі під час роботи, і шляхи їх вирішення. Однією з ключових тем обговорення була робота з батьками. Визначили важливість підтримки та співпраці з батьками у вихованні дітей, також обговорювалися проблеми, пов'язані з булінгом, і способи їх запобігання та вирішення. Окрему увагу приділено охопленню дітей позашкільною роботою. Важливо, щоб діти розвивалися в різних сферах життя, тому заплановано ряд заходів, що допоможуть їм це зробити. Серед таких заходів - спортивні змагання, профорієнтаційні заходи та зустрічі лідерів учнівського самоврядування. Віримо, що ця зустріч сприятиме покращенню освіти в наших школах і підвищить якість навчання наших дітей. Разом ми можемо досягти більшого. Дякуємо за активну участь і плідну співпрацю!  

16:18 25.10.2023

Вхід для адміністратора