A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

Природоохоронна акція "Збережи ялинку"

Учні Хотівського академічного ліцею імені Левка Лук'яненка приєдналися до екологічної та природоохоронної акції "Збережи ялинку", яка щорічно проходить у грудні. Мета такої акції - відмовитися від передноворічного винищення хвойних дерев та показати шкідливі наслідки їх вирубування! Сьогодні всім нам потрібно формувати громадську думку про "ялинкову" проблему..

15:11 22.12.2023

Мобільний клас безпеки

Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук'яненка 13 грудня 2023 року відвідали рятувальники мобільного класу безпеки,які знайомили діток з правилами безпечної поведінки. "Мобільний клас безпеки" - це Всеукраїнський проєкт за підтримки UNICEF, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції та Міністерства внутрішніх справ. Він є єдиним у Київській області. Мета такого мобільного класу: вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту. Велика кількість запитань та відповідей, щирі посмішки та 101% дитячої уваги стали найкращим результатом такої цікавої, пізнавальної та інтерактивної зустрічі!

09:44 14.12.2023

День Святого Миколая у Феодосіївській громаді

                            Святий Миколай 7-8 грудня завітав до молодших школярів закладів загальної середньої освіти нашої громади: Ходосівка, Хотів, Лісники, Іванковичі. Йому допомагали вітати діток юні акторки театральної студії «Сяйво» Центру культури Феодосіївської громади. Весела і повчальна вистав та солодкі смаколики були подаруночками від святого Миколая. У кожному селі діти по різному реагували на появу Миколая. У Лісниках, наприклад, діти на перебій розказували Миколаю віршики, а потім радісно горнулися до нього. Скрізь ми бачили щасливі маленькі очі і те, як діти раділи пряничкам, що отримали з рук справжнього Миколая.  Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість дарувати діткам ось такі щасливі миті, яких сьогодні їм дуже не вистачає! 

09:41 12.12.2023

Вхід для адміністратора