A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ гуманітарного розвитку
Феодосіївської сільської ради
Обухівського району Київської області

Освіта / Культура / Спорт / Туризм

День Соборності України

                            22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 106 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР. 

08:47 22.01.2024

Семінар-практикум для вихователів, вчителів-логопедів, асистентів-вихователів, педагогів, що працюють з дітьми з особливими освітніми потребами

На базі КЗ "Хотівський ЗДО "Струмочок"  19 січня 2023 року працівники Інклюзивно-ресурсного центру Феодосіївської громади провели  семінар-практикум для вихователів, вчителів-логопедів, асистентів-вихователів, педагогів, що працюють з дітьми з особливими освітніми потребами на тему:”Закономірності та умови формування мовлення у дітей дошкільного віку. Сумісна робота по подоланню мовленнєвих труднощів та зв’язного мовлення вчителя-логопеда та вихователя”                              

16:28 19.01.2024

Онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Повідомляємо про можливість проходження онлайн-курсу «Єдина Україна: становлення національної ідентичності», який спрямований на формування української національної та громадянської ідентичності, поглиблення знань із новітньої історії України та розвиток волонтерських рухів.

12:49 10.01.2024

Вхід для адміністратора